Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní kolo II.liga LRU - Muška Lubina 2015

20. 7. 2015

LRU muška - II.ligask.B jarní kolo(26.-28.7.2015)

Závodní družstvo MO Příbor bylo pověřeno odborem LRU - muška uspořádat jarní kolo 2.ligysk.B v termínu 26.-28.7.2015. Jako pořadatelé jsme si pro tento závod vybrali náš  pstruhový revír Lubina 2P.12 čtyřčlenných týmů závodilo od osady Orinoko až po konec revíru ve Skotnici. Celkem se ulovilo 1441ks ryb,z toho hlavní lovenou rybou byl jelec tloušť(1191ks),pstruh obecný (177ks),lipan(33ks),parma(19ks),ostroretka(10ks),jelec proudník(10ks) a hrouzek (1ks). Množství ryb ovlivnil nízký stav vody v řece a to hlavně kvůli letnímu termínu soutěže.

Vítězem jarního kola se stalo družstvo Havířova, před druhou MK Jaroměř a třetími Vinohrady A. Naše Příborské družstvo ve složení Lukáš Střalka,TomášPěnčík,Jindřich Knápek a Jan Ručka se v celkovém součtu umístilo na pátém místě. V jednotlivcích se stal vítězem Michal Hříbek(Opava B),před druhým Danielem Kyštem(MK Jaroměř) a třetím Michalem Mikeskou (MSK Bojkovice). Z našich závodníků se nejlépe umístil Jan Ručka(12.místo),Tomáš Pěnčík(14.místo),Lukáš Střalka(35.místo) a Jindřich Knápek (41.místo).

Po krátké letní pauze  naše družstvo vyrazí první víkend v září na řeku Sázavu na podzimní kolo 2. ligy sk.B,které pořádá Praha Vinohrady A,kde se budeme snažit vylepšit naše umístění.

Jménem našeho závodního družstva bych chtěl poděkovat naši organizaci za podporu a zázemí v našem rybářském domě a Jiřímu Krutilkovi za pomoc a zpracovaní výsledků.

Celkové výsledky zde

Za závodní družstvo MO Příbor

Lukáš Střalka

 

Náhledy fotografií ze složky Jarní kolo II.liga Lubina 2015